Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за горивен филтър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за горивен филтър

Здравейте, от скоро вече и аз имам една истинска красавица, Алфа 156.
    Както всички знаете при покупка на кола се сменят обичайните неща, като ремъци, ролки и т.н.
    Но проблема ми е, че не можем да открием къде се намира горивния филтър, за това моля за помощ.
    Благодаря предварително.

Сега ако напишеш и с какъв двигател е и ще е супер просто.
    По тоя въпрос е писано и ако ползваш търсачката ще намериш отговора, който търсиш.
    За да те улесня ще ти подскажа, че ако е TS двигателя, не можете да намерите горивен филтър защото такъв няма.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Благодаря ти много, падна търсене иначе, само ще спомена , че колата е
      156 1.6 TS 120 к.с 98 г.

Comment

Здравейте пак, относно горивния филтър, вече е установено, че няма. Това добре, но въпроса ми е следния, след голямото търсене и следене на бензинопроводите, стигнахме и до десния калник и по точно свалихме подкалника и там намерихме една кутия, която прилича на нещо, като филтър бензинопроводите минават през нея. Каква точно е ролята на въпросната кутия.
        Благодаря.

Comment

Може би имаш това в предвид.
          Ако е така, предполагам това е филтъра на климатика.
          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99

Comment

Първоначално публикувано от ksf
            Може би имаш това в предвид.
            Ако е така, предполагам това е филтъра на климатика.
            А бензина минава през него да го почиства
            2014: Deutschland über alles

Comment

Мисля че кутията е филтър с активен въглен за почистване на парите от резервоара неща такова ми се върти в главата но може и то бирата да ми се върти
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

Сериозно ли няма филтър за горивото тази кола? Ами ако има мизерии?
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

На мен пък ми се върти в главата, че втечнява парите и ги връща в резервоара, може и да бъркам
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от oem
                    Сериозно ли няма филтър за горивото тази кола? Ами ако има мизерии?
                    Това не е филтър за бензина а на бензиновите пари от отдушника на резервоара тъйкато от екологична гледна точко тези пари вредят много на околната среда затова минават през филтър от активен въглен. Филтър има вътре в резервоара мисля че в тялото на помпата една мрежичка.
                    156 1,8 ТS 99
                    Nissan Murano 2005

Comment

малко късно се включвам но 100% ти казвам че филтер ниамаш ...
                      екологиа така няма какво мрусно нешо да изхвълиш в природата
                      Alfa Romeo 147 120 h.p. 1.6 16v T.S.

Comment

тук ми се струва че почва едно голямо гадаене, защо просто не почнете да четете, а си губите времето с пускане на теми, и четене на празни отговори, или просто ви прави удоволствие да трупате мнения. "мисля че" , "предполагам" може би" и т.н. пълните форума само с глупости.
                        в рамките на минута можете да намерите отговори на това което търсите

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... B%F2%FA%F0
                        Alfa Romeo 156 TS 2.0

Comment

Първоначално публикувано от alex555555
                          тук ми се струва че почва едно голямо гадаене, защо просто не почнете да четете, а си губите времето с пускане на теми, и четене на празни отговори, или просто ви прави удоволствие да трупате мнения. "мисля че" , "предполагам" може би" и т.н. пълните форума само с глупости.
                          щото е форум не научна беседа

иначе си прав за търсачката
                          Honda CB 500
                          Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                          Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                          Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Working...
                          X